Emberek Vagyunk Egyesület

Emberek Vagyunk Egyesület

Új arculat, új lendület, új tervek!

2020. december 19. - Emberek Vagyunk Egyesület

1.pngEgyesületünk eddig is igyekezett minden évben több olyan rendezvényt, programot, tevékenységet csinálni, mely újdonság, érdekesség lehet a fogyatékkal élők számára, ám egyre halványuló lendülettel tudtuk ezt végezni, a tagok elfoglaltsága miatt is. Ám most megújuló, tettre kész, lelkes társasággal vágunk neki az újévnek: 2021-nek!

Első és legfontosabb programunk, a Fogyatékkal Élő Szülőkért Mozgalom, mely ahogy a nevében is szerepel, a családokban lévő fogyatékkal élő szülőkért jött létre. Elsősorban a tartósan fogyatékkal élő, látássérült, vak, mozgásában korlátozott, siket, vagy szellemi hátrányossággal élő anyukák, apukák, nagymamák, nevelők részére, de nyilván segítségre szorul a balesetben átmenetileg valamelyik szervét használni képtelen embertársunk is, aki gyermeket nevel. 

A 2021-es év új tagokat hoz, új célokat, új erőt hoz. A vírus miatt még aktuálisabbá válnak céljaink, és még fontosabb,hogy ott legyünk azon családok életébe, ahol szükség van ránk, a segítségre, a bátorításra, a barátságos szóra, és persze a tettekre, nem csak a dumára!  

A frissülésünk első lépése az arculat váltás, mely elsőnek a vizuális megjelenésünkben látható, de szépen lassan egyéb területeken is észrevehető lesz. Reméljük, hogy ezzel új barátokat, tagokat, lehetőségeket is kapunk a közeljőben! Weboldalunk is átalakul (összevonjuk ezzel) és ezen a platformon jelentkezünk tovább. Facebook oldalunk egy Fogyatékkal Élő Szülők csoportjával is kiegészül már ebben az évben!

Boldog Új Évet és Új Lehetőségeket Kívánunk Mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://emberekegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr5616351224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása